Lån när pengar saknas akut!

Kardinalregeln när det gäller ekonomiska förehavanden, är att man skall ta god tid på sig och aldrig ingå ett förhastat avtal. Men vad gör man då om man måste ha pengar snabbt och enda möjligheten är att låna från ett företag med snabblån?

Varje regel har sina undantag och nöden har ingen lag. När det verkligen kniper, får man ta det goda med det onda. Den som behöver låna pengar akut får hålla tillgodo med vad marknaden har att erbjuda. Smslån kan ge ett litet tillskott på 500 – 15000 kronor i kassan redan samma dag. Låt dig inte luras av namnet bara, du måste inte skicka sms för att få låna. Så länge du har en fungerande nätverksanslutning kan du ansöka om valfri summa pengar med hjälp av datorn, surfplattan eller mobilen. Här en webbplatsrekommendation med bra tips på korta lån via web hos kreditbolag detta år.

När skall man undvika smslån?

Även om smslån kan vara användbara vid akuta situationer, är det viktigt att komma ihåg att den aldrig kan ge en långsiktig lösning. Behövber din ekonomi längre tid än 30-90 dagar på sig att återhämta sig, skall du undvika denna kreditform, då du normalt måste ha betalat tillbaka hela beloppet inom 1-3 månader.

Disciplin är A och O när man lånar pengar, vet du med dig att du har svårt att följa avtal och kontrakt gör du klokt i att inte upprätta ytterligare kontrakt. Skulle du missköta återbetalningen riskerar du nämligen att hamna i kronofogdens register under flera år framåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *