Allt om Skraplotter online

Okej, så du gillar att skrapa lotter men har aldrig skrapat skraplotter på nätet tidigare? Aha, där ser man. Det är tråkigt för dig eftersom du då har gått miste om mycket om du gillar skraplotter men aldrig har skrapat skraplotter på nätet. Det är nämligen så att det finns betydligt fler skraplotter på nätet än vad det finns papperslotter i spelhörnan på ICA eller i spelbutiken, det är ett som är säkert. Vad har man egentligen att välja på för skraplotter i butiken? Får se… Svenska Spels trisslotter, tialotter och några lotter till. Just det ja, och så har vi Folkspels Sverigelotten, men så mycket mer är det inte. Visst är det inget fel på de här skraplotterna, men om man gillar att skrapa lotter är det ju alltid kul med lite omväxling, eller hur?

Om du börjar spela på skraplotter på nätet får du inte bara ett enormt stort utbud av skraplotter du får även möjlighet att skrapa skraplotter helt gratis om du är ny kund hos en skraplottsajt. Du får skrapa skraplotter gratis för kanske 50 kronor och det kanske inte låter så mycket, men om du vinner på skraplotten är det någonting helt annat. Dessutom kan du registrera dig på flera sajter och kan då spela gratis många gånger om.

Så varför inte testa att skrapa skraplotter på nätet för en gångs skull så du får se hur det funkar? Om du bestämmer dig för att börja skrapa skraplotter på nätet rekommenderar vi i sådana fall att du besöker skraplotterpånätet.se där du får många tips på några riktigt bra skraplottsajter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *